Psychic Radio Station Psychic Radio Station

Psychic Radio Station Forum » : PSYCHIC RADIO STATION SECTION : » Any Questions about PsyRadio » Start-up Script not working
Any Questions about PsyRadio You can ask any questions about PsyRadio activity in this part of Forum

Share |
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-21-2018, 03:04 PM   #1
 
Статус: New Member
Join Date: Dec 2017
Posts: 10
Default Start-up Script not working

Hello,

Anyone else have issues getting the interface start script to work? Everything works fine when I telnet into router and manually start interface.sh Problem is that when i build the start script and add the link, he unit will not automatically start when powered back on. If I telnet in again, it will start manually just fine.I created the script exactly like stated by typing "vi /etc/init.d/AVR" and filling in the required info. I then created the link. Is there something else I am missing. The MPD autorun work fine by the way.

Please help

I didn't find the right solution from the internet.

References:
http://mightyohm.com/forum/viewtopic.php?t=153
Marketing video agency

Thanks
aaronpawlak is offline   Reply With Quote
Share |


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT +3. The time now is 03:02 PM.
Psychic Radio Station Team 2013